Kahve falında kuzu ayağı görmek

Kahve falında kuzu ayağı görmek zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, yeni yerler göreceğine, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kuzu ayağı gördüyseniz:

  • Bazı kişiler ya da olaylar göründüğü gibi olmayabilir.

Kahve falında kuzu ayağı görmek aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kuzu öpmek kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında kuzuyu öpmek doğru iş ortaklığı yapacağına, acılarını dindireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuzu şiş görmek çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kuzu satmak sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine işarettir.

Kahve falında kuzu ve koyun görmek çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuzuya yem vermek kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuzu postu görmek yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir