AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok küçük balık görmek

Kahve falında çok küçük balık görmek

Kahve falında çok küçük balık görmek gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, sağlıklı ve zinde olacağına, fikirlerinin çatışacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına inanılır.

Kahve falında çok küçük balık gördüyseniz:

  • En iyi bildiğiniz veya en iyi yaptığınız şeyleri üstlenmelisiniz.

Kahve falında küçük balık yakalamak iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küçük büyük balık görmek fal sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında havuzda küçük balıklar görmek yanlışlara düşeceğine, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında küçük renkli balık görmek hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına yorulur.

Kahve falında büyüklü küçüklü balık görmek büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü küçük balık görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük ve büyük balık görmek yeni bir şehre yerleşileceğine, zor zamanların ve sorunların geride kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küçük renkli balıklar görmek çeşitleneceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir