AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok kızmak

Kahve falında çok kızmak

Kahve falında çok kızmak uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, zenginliğini kaybedeceğine, moralin bozulacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, çok dikkat çekeceğine, mutsuz ve hasta olacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, çok büyük kazanç sağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok kızmak gördüyseniz:

  • Akıllı adımlar atarsanız geleceğinizi olumlu etkileyebilir.

Kahve falında bir kızdan teklif almak iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, mutluluktan havalara uçulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği kızdan mesaj almak girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına yorulur.

Kahve falında birinin birine kızdığını görmek kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasına kızmak deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında nişanlıya kızmak herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında kızdan evlenme teklifi almak dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında bir kızda erkek organı görmek zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına alamet eder.

Kahve falında anneye kızdığını görmek eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir