AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasına kızmak

Kahve falında başkasına kızmak

Kahve falında başkasına kızmak gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasına kızmak gördüyseniz:

  • Ani hareket, karar veya tepkilerinizin duygusal sonuçları olabilir.

Kahve falında bir kızda bıyık görmek hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına delalet eder.

Kahve falında anne ve babaya kızmak başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hanımına kızmak kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, ağız tadının kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocasının kızdığını görmek içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında geline kızmak sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birini kızdığını görmek yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında ölen babanın kızdığını görmek ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş babanın kızdığını görmek malını ve parasını sağlama alacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir