AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok kıyafet almak

Kahve falında çok kıyafet almak

Kahve falında çok kıyafet almak aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, hayatını yoluna sokacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok kıyafet almak gördüyseniz:

  • Konuşmalarınızda biraz daha seçici davranın.

Kahve falında kıyafetini başkasının üstünde görmek kötü haberler alacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kıyafetle denize girmek umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında renkli kıyafetler görmek emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kıyafetle suya girmek her zaman çok mutlu olacağına, evlilik yolunda engeller çıkacağına delalettir.

Kahve falında siyah beyaz kıyafet giymek kötü günler geçireceğine, yıpranacağına, dertlerin uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sobada kıyafet yakmak söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında hakim kıyafeti giymek dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine alamet eder.

Kahve falında siyah beyaz kıyafet görmek büyük bir sorun oluşacağına, ömür boyu başarılı olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir