AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyafetini başkasının üstünde görmek

Kahve falında kıyafetini başkasının üstünde görmek

Kahve falında kıyafetini başkasının üstünde görmek hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, yenileceğine, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında kıyafetini başkasının üstünde gördüyseniz:

  • Ne istediğinizden yüzde yüz emin olmalısınız.

Kahve falında kıyafet üstünde kan görmek aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, onu isyan noktasına getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kıyafetini başkasının üstünde görmek önemli kişi haline geleceğine, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine delalettir.

Kahve falında birinin kıyafet aldığını görmek rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına inanılır.

Kahve falında eski kıyafetlerini vermek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebek kıyafeti almak dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında örgü kıyafet görmek kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kıyafetlerle yıkanmak şansının her daim kendisinden yana gideceğine, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kıyafetini ters giymek kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir