AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok kalabalık misafir görmek

Kahve falında çok kalabalık misafir görmek

Kahve falında çok kalabalık misafir görmek dertlerinin şifasını bulacağına, makam sahibi olacağına, yükseleceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, üzeceğine tabir olunur.

Kahve falında çok kalabalık misafir gördüyseniz:

  • Diğerleri için neler yapabileceğinizi biliyorsunuz.

Kahve falında evinde kalabalık misafir görmek sorunların kısa sürede aşılacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evde kalabalık misafir görmek işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok kalabalık misafir görmek büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, prestij kazanılacağına inanılır.

Kahve falında kalabalık misafir görmek ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kalabalık misafire yemek yapmak sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında eve gelen kalabalık misafir görmek çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kalabalık misafirliğe gitmek ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına yorulur.

Kahve falında kalabalık misafir gelmek hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, ilerleyeceğine ve kalkınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir