AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok güzel bi kadın görmek

Kahve falında çok güzel bi kadın görmek

Kahve falında çok güzel bi kadın görmek kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, müreffeh bir yaşama sahip olacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine delalettir.

Kahve falında çok güzel bi kadın gördüyseniz:

  • Sağduyudan uzak teklif veya öneriler söz konusu olabilir.

Kahve falında güzel bir kadına sarılmak ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına işarettir.

Kahve falında çirkin bir kadını güzel görmek sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güzel kadın görmek alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güzel giyimli kadın görmek her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdık güzel kadın görmek mal edineceğine, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güzel bir kadınla öpüşmek uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına delalet eder.

Kahve falında güzel bir kadın öpmek subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine yorulur.

Kahve falında güzel kadınla evlenmek aileye yeni bir bebeğin katılacağına, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir