AnaSayfa / Genel / Kahve falında güzel bir kadınla öpüşmek

Kahve falında güzel bir kadınla öpüşmek

Kahve falında güzel bir kadınla öpüşmek bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine, kişinin eski aşkına geri döneceğine, ileride saygın bir kimse olacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında güzel bir kadınla öpüşmek gördüyseniz:

  • Değerli bir ilişki kurmanın yolu sağlıklı iletişimden geçiyor.

Kahve falında güzel genç kadın görmek iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, insanları aldatarak menfaat elde edeceğine işarettir.

Kahve falında güzel kadınla evlenmek onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güzel elbiseli kadın görmek kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına yorulur.

Kahve falında güzel kadınla konuşmak zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine işarettir.

Kahve falında genç güzel kadın görmek yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına, keyfe kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güzel elbiseli kadınlar görmek iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında güzel bir kadına sarılmak geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına alamet eder.

Kahve falında güzel bir kadını çirkin görmek yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir