AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok fazla ağlamak

Kahve falında çok fazla ağlamak

Kahve falında çok fazla ağlamak zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarda kazanç sağlayacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, kurulu düzeninin olacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına işarettir.

Kahve falında çok fazla ağlamak gördüyseniz:

  • En imkansız görünen şey bile gerçek olabilir.

Kahve falında çok fazla ağlamak ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında fazla kağıt para görmek hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, muradınıza ereceğinize işarettir.

Kahve falında çok fazla örümcek görmek bazen işsiz ve aşsız kalacağına, belaya ve derde düşeceğine inanılır.

Kahve falında çok fazla gelinlik görmek zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine inanılır.

Kahve falında birden fazla tavşan görmek daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birden fazla makas görmek insanları hak yoluna çağıracağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında çok fazla yaş pasta görmek hayatının kontrolünü eline alamayacağına, edilen duaların tutacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok fazla asker görmek her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, hayıflanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir