AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok eski bir komşunu görmek

Kahve falında çok eski bir komşunu görmek

Kahve falında çok eski bir komşunu görmek sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda fal sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok eski bir komşunu gördüyseniz:

  • İnsanların sözlerini kendiliklerinden tutmalarını beklerseniz çok beklersiniz.

Kahve falında eski komşu görmek yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok eski bir komşunu görmek kendini uzun uzun tenkit edeceğine, yapılan işin karşılığının alınamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski bir komşu görmek sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında eski komşunun evini görmek kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, hayallerine ulaşacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyle komşu olmak refaha erileceğine, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında eski komşuyla kavga etmek düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine işarettir.

Kahve falında eski komşu kızını görmek bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski bir komşunu görmek mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir