AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski bir eve taşınmak

Kahve falında eski bir eve taşınmak

Kahve falında eski bir eve taşınmak aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, sorunların hallolacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski bir eve taşınmak gördüyseniz:

  • Bazı beklenmedik gelişmeler veya ters giden olaylar planlarınızda yapılması gereken ufak tefek rötuşları görmenizi sağlayabilir.

Kahve falında eski eve taşınmak isabetli kararlar alacağına, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında eski evden yeni eve taşınmak onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, başarılarının eksilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeni evden eski eve taşınmak ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, hastalıkların biteceğine delalettir.

Kahve falında eski evden taşınmak kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, karalar bağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski eve taşındığını görmek bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına delalettir.

Kahve falında eski oturduğum eve taşınmak bir işe soyunacağına, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına işaret eder.

Kahve falında eski taşındığı evi görmek bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına alamet eder.

Kahve falında eski oturduğun eve taşınmak sosyal hayatında da mutlu olacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir