AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok eski bir arkadaşı görmek

Kahve falında çok eski bir arkadaşı görmek

Kahve falında çok eski bir arkadaşı görmek hüsrana uğrayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, kudretinin yerine geleceğine, fal sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına, onunla güzel bir ilişki kuracağına, elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına, yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında çok eski bir arkadaşı gördüyseniz:

  • Hislerinizi bastırmamalısınız.

Kahve falında eski arkadaşına sarılmak malına mal, parasına da para ekleyeceğine, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski arkadaşa sarılıp ağlamak akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına inanılır.

Kahve falında eski bir arkadaş görmek ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine rivayet eder.

Kahve falında eski arkadaşla kavga ettiğini görmek bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında eski erkek arkadaşları görmek fal sahibinin her muradının gerçek olacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski bir arkadaşla sarılmak bunu da herkese ilan edeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına delalettir.

Kahve falında eski erkek arkadaşının annesini görmek mirasa, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski küs arkadaşını görmek hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir