AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok eğlenmek

Kahve falında çok eğlenmek

Kahve falında çok eğlenmek beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok eğlenmek gördüyseniz:

  • Zor da olsa, kuralları dikte eden kişilere tolerans göstermeye çalışın.

Kahve falında oynamak eğlenmek yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, zahmetinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski arkadaşlarla eğlenmek şansının kendisinden yana olacağına, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında çok eğlenmek değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyle eğlenmek ayrı kaldıklarına kavuşacağına, evlatların hayırsız çıkacağına yorulur.

Kahve falında parkta eğlenmek dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında birisiyle eğlenmek evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşlarla eğlendiğini görmek yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşla eğlenmek aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir