AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok çeyrek altın görmek

Kahve falında çok çeyrek altın görmek

Kahve falında çok çeyrek altın görmek emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına inanılır.

Kahve falında çok çeyrek altın gördüyseniz:

  • Akıllı davranırsanız olayları lehinize çevirebilirsiniz.

Kahve falında çeyrek altını başkasına vermek eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yerden çeyrek altın toplamak girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çeyrek altın dağıtmak yaptıklarıyla sorgulanacağına, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında çeyrek altın hediye almak büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, güzel ve olumlu haberler alacağına inanılır.

Kahve falında çeyrek altınlar görmek ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına alamet eder.

Kahve falında çeyrek altın taktığını görmek artık hep ileriye ve önüne bakacağına, işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çeyrek altın satmak gerçek mutluluğu tadacağına, çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine işaret eder.

Kahve falında çeyrek altın altın görmek kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir