AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeyrek altın hediye almak

Kahve falında çeyrek altın hediye almak

Kahve falında çeyrek altın hediye almak art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, işinden çıkarılacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, hafifleyeceğine, mutlu olacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çeyrek altın hediye almak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalara tamam demeden önce araştırmacı olmalısınız.

Kahve falında çeyrek altın hediye etmek hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine delalettir.

Kahve falında çeyrek altın hediye almak bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında birine çeyrek altın vermek yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çeyrek altın biriktirmek maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasından çeyrek altın almak sevgi dolu haberler alınacağına, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çeyrek altın ve para görmek hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında altın çeyrek görmek herhangi zarara uğramayacağına, kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok sayıda çeyrek altın görmek rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir