AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok bozuk para bulmak

Kahve falında çok bozuk para bulmak

Kahve falında çok bozuk para bulmak başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok bozuk para bulmak gördüyseniz:

  • Gereksiz memnuniyetsizliklerle kendi içinizi karartıyorsunuz.

Kahve falında bozuk ve kağıt para bulmak insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına işarettir.

Kahve falında çok bozuk para bulmak kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bozuk para bulduğunu görmek çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, deniz aşırı işler yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında topraktan bozuk para bulmak işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yerde bozuk para bulmak aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir sürü bozuk para bulmak her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına tabir olunur.

Kahve falında toprakta bozuk para bulmak sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizde bozuk para bulmak yeni bir hayat kuracağına, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir