AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok bacaklı örümcek görmek

Kahve falında çok bacaklı örümcek görmek

Kahve falında çok bacaklı örümcek görmek çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, takdir edileceğine yorulur.

Kahve falında çok bacaklı örümcek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin ilerlemenizi engelleme veya durdurma eğilimi konusunda ikna olmuşa benziyorsunuz.

Kahve falında çok bacaklı örümcek görmek girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bacakta örümcek görmek hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye işaret etmektedir.

Kahve falında kalın bacaklı örümcek görmek kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, kirli işlere bulaşacağına işarettir.

Kahve falında örümcek bacağı görmek eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında uzun bacaklı örümcek görmek sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına rivayet eder.

Kahve falında tavanda örümcek görmek sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında örümcek öldürmeye çalışmak parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında örümcek olduğunu görmek hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir