AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok anahtar görmek

Kahve falında çok anahtar görmek

Kahve falında çok anahtar görmek dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, psikolojik sorunların geride kalacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çok anahtar gördüyseniz:

  • Hayatınızı renklendirmeniz gerekiyor.

Kahve falında patrondan anahtar almak kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine delalettir.

Kahve falında altın renginde anahtar görmek eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına alamet eder.

Kahve falında anahtarı birine vermek gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, neşeli ve keyifli günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında birine anahtar verdiğini görmek rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz anahtar görmek huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında asma anahtar görmek iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, başarılı olundukça özgüvenin artacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin anahtar verdiğini görmek ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına, aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anahtar ve para görmek yakın zamanda ev ya da araba alacağına, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir