AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin anahtar verdiğini görmek

Kahve falında birinin anahtar verdiğini görmek

Kahve falında birinin anahtar verdiğini görmek nasıl bir hayat sürdüreceğine, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine, deniz aşırı işler yapılacağına, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, ortamın bir hayli gerileceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında birinin anahtar verdiğini gördüyseniz:

  • Kabalaşmak veya diş gıcırdatmak kötü sonuçlar doğurabilecekken, olumlu tavırlar sergilemeniz durumunda daha olumlu şeyler olmasını umabilirsiniz.

Kahve falında birinin sana anahtar verdiğini görmek iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine işarettir.

Kahve falında birinin anahtar verdiğini görmek sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında ölü birinin anahtar verdiğini görmek ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına inanılır.

Kahve falında birine anahtar verdiğini görmek projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında askerin selam verdiğini görmek büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına alamet eder.

Kahve falında birinin kıyafet verdiğini görmek huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında zekat verdiğini görmek sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında yavru kediye süt verdiğini görmek zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir