AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz anahtar görmek

Kahve falında beyaz anahtar görmek

Kahve falında beyaz anahtar görmek bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, kendisi ile gururlanacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, maddi yükümlülüklerin artacağına, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında beyaz anahtar gördüyseniz:

  • Meslek hayatınıza dikkat edin.

Kahve falında beyaz anahtar görmek çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anahtarını çaldırmak uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, sorun üzerine sorun yaşanacağına yorulur.

Kahve falında boş anahtarlık görmek yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, hem ün sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anahtar kolye görmek kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil anahtar görmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına rivayet eder.

Kahve falında işyeri anahtarı görmek yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anahtar düşürmek hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında araba anahtarı bulmak büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir