AnaSayfa / Genel / Kahve falında hastaya üzülmek

Kahve falında hastaya üzülmek

Kahve falında hastaya üzülmek çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, fal sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, karanlık kişilerle muhatap olacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hastaya üzülmek gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkileriniz güçlüdür.

Kahve falında hastaya üzülmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sıkılmak üzülmek rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin seni üzüldüğünü görmek helal ekmek yeneceğine, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Kahve falında ölen birisine üzülmek uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızmak üzülmek sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, fakirlikten kurtulacağına inanılır.

Kahve falında hamile olduğuna üzülmek çok önemli noktalara geleceğine, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çok ağlamak üzülmek kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birisi için üzülmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir