AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasına üzülmek

Kahve falında başkasına üzülmek

Kahve falında başkasına üzülmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, işlerinden belirsizlik olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasına üzülmek gördüyseniz:

  • Siz hangi cinsiyetten olursanız olun kadınları yanlış anlamaya, onları yanlış değerlendirmeye çoğu zaman da haksızlık etmeye eğilimlisiniz.

Kahve falında hamile olduğuna üzülmek dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, kişinin kazancının çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin öldüğünü görüp üzülmek huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, istediği başarıya kavuşacağına inanılır.

Kahve falında hastaya üzülmek güzel ve önemli işler yapacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında çok ağlamak üzülmek mutluluk bulacağına, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sıkılmak üzülmek kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine yorulur.

Kahve falında üzülmek etmek her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında birisi için üzülmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Kahve falında üzülmek pişmanlık duymak insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir