AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunun sınıfta kaldığını görmek

Kahve falında çocuğunun sınıfta kaldığını görmek

Kahve falında çocuğunun sınıfta kaldığını görmek yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, yeni mekânlara gireceğine, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine inanılır.

Kahve falında çocuğunun sınıfta kaldığını gördüyseniz:

  • İşleri tamamlayabilmeye ya da halletmeye çalışmalısınız.

Kahve falında çocuğunun sınıfta kaldığını görmek bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, hak yoluna döneceğine işarettir.

Kahve falında birinin sınıfta kaldığını görmek pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına delalettir.

Kahve falında sınıfta kaldığını görmek imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine işaret eder.

Kahve falında okulda sınıfta kalmak bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının sınıfta kaldığını görmek huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, maddi olarak eksiye düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında sınıfta kalmak eğlenceli günler yaşayacağına, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ikiz çocuğa hamile kalmak güç ve para kaybedeceğine, işyerini kapatacağına inanılır.

Kahve falında başkasının çocuğuna hamile kalmak hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına, insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir