AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin sınıfta kaldığını görmek

Kahve falında birinin sınıfta kaldığını görmek

Kahve falında birinin sınıfta kaldığını görmek sorunlarını bu sayede çözeceğine, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, zararın telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında birinin sınıfta kaldığını gördüyseniz:

  • Bonkör olarak veya maddi olanaklarınızı kullanarak etkilemek istediğiniz kişiler olabilir.

Kahve falında sınıfta kaldığını görmek eskileri yâd edeceğine, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının sınıfta kaldığını görmek deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun sınıfta kaldığını görmek yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sınıfta kalmak sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına yorulur.

Kahve falında birinin sınıfta kaldığını görmek karşısına hayırlı kapıların açılacağına, işlerin ters gideceğine işarettir.

Kahve falında okulda sınıfta kalmak çok başarılı işlere imza atacağına, işlerinin kolaylaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir sınıfta olmak sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, gelişim içine girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendi sınıfını görmek kazancın günden güne düşeceğine, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir