AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınıfta kaldığını görmek

Kahve falında sınıfta kaldığını görmek

Kahve falında sınıfta kaldığını görmek aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sınıfta kaldığını gördüyseniz:

  • Sırlarınızı kendinize saklamalısınız.

Kahve falında sınıfta kalmak planların sarkacağına, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının sınıfta kaldığını görmek yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, karlı işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında okulda sınıfta kalmak bol hayır duası alınacağına, kırgınlıkların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında birinin sınıfta kaldığını görmek evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sınıfta kaldığını görmek böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına delalet eder.

Kahve falında çocuğunun sınıfta kaldığını görmek zor zamanların sona ereceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine delalet eder.

Kahve falında eski sınıfı görmek el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, elinin darlık görmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında sevgiliyle aynı sınıfta olmak kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, yeni bir makama sahip olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir