AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunun istifra ettiğini görmek

Kahve falında çocuğunun istifra ettiğini görmek

Kahve falında çocuğunun istifra ettiğini görmek her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, sorunlarının sürekli artacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bir anda atılıma geçeceğine, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına işarettir.

Kahve falında çocuğunun istifra ettiğini gördüyseniz:

  • Size sunacak şeyleri olan kişilerle tanışmanızı sağlayacak aktivitelere katılabilirsiniz.

Kahve falında çocuğunun istifra ettiğini görmek sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının istifra ettiğini görmek ona yakınlaşmaya çalışacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin istifra ettiğini görmek umutlarının boşa çıkmayacağına, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başka birinin istifra ettiğini görmek işlerin yolundan çıkacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine yorulur.

Kahve falında eşinin istifra ettiğini görmek zenginliğe sahip olacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının istifra ettiğini görmek hem yıpranacağına, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına delalettir.

Kahve falında istifra ettiğini görmek makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına yorulur.

Kahve falında birinin istifra ettiğini görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir