AnaSayfa / Genel / Kahve falında istifra ettiğini görmek

Kahve falında istifra ettiğini görmek

Kahve falında istifra ettiğini görmek işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, rahat ve güzel günler geçireceğine, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, şansın ve kısmetin açılacağına, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine işaret eder.

Kahve falında istifra ettiğini gördüyseniz:

  • Anlatmak istediklerinizi tam düşünmeden konuşmamaya özen göstermelisiniz.

Kahve falında başka birinin istifra ettiğini görmek sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, eksiklerinin farkına varacağına tabir olunur.

Kahve falında ölünün istifra ettiğini görmek işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş birinin istifra ettiğini görmek her zaman iyilikleriyle anılacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında eşinin istifra ettiğini görmek geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının istifra ettiğini görmek şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğunun istifra ettiğini görmek sorunlarının sürekli artacağına, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına delalettir.

Kahve falında birinin istifra ettiğini görmek zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının istifra ettiğini görmek eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir