AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunun hapse girdiğini görmek

Kahve falında çocuğunun hapse girdiğini görmek

Kahve falında çocuğunun hapse girdiğini görmek ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, elinin darlık görmeyeceğine, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun hapse girdiğini gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda kafanıza göre değişiklikler yapmaya başlayacağınız, standartlarınızı yükselteceğiniz bir sürece giriş yapıyorsunuz.

Kahve falında çocuğunun hapse girdiğini görmek ana baba sözü dinlemeye, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında bir yakının hapse girdiğini görmek insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına işaret eder.

Kahve falında sevgilinin hapse girdiğini görmek ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, çok hayırlı işlere girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşlarının hapse girdiğini görmek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerini hafifleteceğine yorulur.

Kahve falında suçsuz yere hapse girdiğini görmek malında zulüm meydana gelmesine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının hapse girdiğini görmek emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına inanılır.

Kahve falında birinin hapse girdiğini görmek makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yakınının hapse girdiğini görmek eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir