AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunun çukura düştüğünü görmek

Kahve falında çocuğunun çukura düştüğünü görmek

Kahve falında çocuğunun çukura düştüğünü görmek her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine, birçok konuda daha dikkatli olunacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğunun çukura düştüğünü gördüyseniz:

  • Aranızda yaş farkı olan yakınlarınızla ilgilenmeniz gerekebilir.

Kahve falında çocuğunun çukura düştüğünü görmek saygınlığının da artacağına, refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çukura düşen birini kurtarmak kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında çukura düşeni görmek borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına alamet eder.

Kahve falında arabayla çukura düştüğünü görmek bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine işaret eder.

Kahve falında çukura düşüp çıkmak sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine işarettir.

Kahve falında derin bir çukura düştüğünü görmek ün sahibi birisi olunacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çukura düşüp ölmek kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin çukura düştüğünü görmek zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir