AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunun boşandığını görmek

Kahve falında çocuğunun boşandığını görmek

Kahve falında çocuğunun boşandığını görmek bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına, insanlara olan güvenin artacağına, patron koltuğuna yükseleceğine, yaşamına heyecan ve renk geleceğine, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun boşandığını gördüyseniz:

  • Karşı tarafa ilgisiz davranmanız veya bazı konularla ilgilenmiyormuş gibi bir tavır takınmanız, bazı kişileri utandırabilir veya rahatsız edebilir.

Kahve falında çocuğunun boşandığını görmek iyi bir patron olacağına, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında kavga edip boşanmak endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine alamet eder.

Kahve falında kocanla boşanmak bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boşandığını söylemek mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akrabanın boşandığını görmek dertlerin yükünden kurtulacağına, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine delalettir.

Kahve falında birinin boşandığını duymak kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine alamet eder.

Kahve falında boşanmaktan vazgeçmek zorlukların ve engellerin aşılacağına, hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında evlenmek ve boşanmak insanların takdirini kazanacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir