AnaSayfa / Genel / Kahve falında evlenmek ve boşanmak

Kahve falında evlenmek ve boşanmak

Kahve falında evlenmek ve boşanmak kıdem atlayacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, ticaretin açılacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine delalet eder.

Kahve falında evlenmek ve boşanmak gördüyseniz:

  • Başkalarının görev veya sorumluluklarını almamaya özen göstermelisiniz.

Kahve falında evlenmek boşanmak uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine inanılır.

Kahve falında boşandığın eşiyle tekrar evlenmek bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, insanların saygısının kazanılacağına delalettir.

Kahve falında boşandığı eşinin evlendiğini görmek işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, yarınlara bakacağına delalet eder.

Kahve falında boşandığı eşiyle evlenmek çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boşanmak başkasıyla evlenmek verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, kendisini bir türlü toparlayamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evlenmek ve boşanmak etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine alamet eder.

Kahve falında eşinden boşanmak başkasıyla evlenmek kırgınlık yaşanacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boşanmak ve başkasıyla evlenmek toplum içindeki saygınlığının artacağına, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir