AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğu olmak ve emzirmek

Kahve falında çocuğu olmak ve emzirmek

Kahve falında çocuğu olmak ve emzirmek aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına, yeni bir ilişkiye başlanacağına, alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine delalettir.

Kahve falında çocuğu olmak ve emzirmek gördüyseniz:

  • Kendinizi belli bir plana bağlamanızın ya da anlaşmaların noktası virgülüne uygulanmasını beklemenizin kimseye bir faydası olmayabilir.

Kahve falında çocuğu emzirmek büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, hastalıkların son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğunun olması ve emzirmek kısmetinin açılacağına, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine delalet eder.

Kahve falında ölü çocuğu emzirmek ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek çocuğu olmak ve emzirmek başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, duaların kabul göreceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek çocuğu doğurup emzirmek karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına yorulur.

Kahve falında bir kadının çocuğunu emzirdiğini görmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başka bir çocuğu emzirdiğini görmek büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi çocuğunu emzirdiğini görmek iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir