AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunun ayakkabısını kaybetmek

Kahve falında çocuğunun ayakkabısını kaybetmek

Kahve falında çocuğunun ayakkabısını kaybetmek işlerinin yolunda gideceğine, bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına, hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine alamet eder.

Kahve falında çocuğunun ayakkabısını kaybetmek gördüyseniz:

  • Size tavsiyede bulunabilecek kişileri dinlemenizde veya direktifler vermek yerine, önerilerde bulunma yolunu seçmenizde fayda var.

Kahve falında çocuğunun ayakkabısını kaybetmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabılarımı kaybetmek o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına rivayet eder.

Kahve falında ayakkabıyı kaybedip bulmak çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında çift ayakkabı kaybetmek kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında sol ayakkabı kaybetmek devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni alınan ayakkabıyı kaybetmek maddi anlamda kendisini toparlayacağına, sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine işarettir.

Kahve falında beyaz ayakkabı kaybetmek dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, hak yolunu bulacağına inanılır.

Kahve falında ayakkabının bir tekini kaybetmek rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, aksi takdirde çaresiz kalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir