Kahve falında çocuğunu taşımak

Kahve falında çocuğunu taşımak deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına, kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, her zaman iyilikleriyle anılacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunu taşımak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar veya maddi gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında çocuğunu sırtında taşımak kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına inanılır.

Kahve falında erkek çocuğu taşımak kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına inanılır.

Kahve falında erkek çocuğunu kucağında taşımak hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, istediği her şeyi kolayca alabileceğine inanılır.

Kahve falında erkek çocuğu sırtında taşımak işlerini toparlayacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğu kucağında taşımak bazı engellerle karşılaşacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu taşımak mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında süt taşımak yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında çorba taşımak mutlu ve sağlıklı olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir