AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir çocuğu kaybetmek

Kahve falında bir çocuğu kaybetmek

Kahve falında bir çocuğu kaybetmek üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, çekilen hasretin biteceğine, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir çocuğu kaybetmek gördüyseniz:

  • Duygularınızı gözden geçirip, planlarınızı uygulamaya devam edebilirsiniz.

Kahve falında birinin çocuğunu kaybetmek hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine rivayet eder.

Kahve falında çocuğunu kaybedip bulamamak zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu kaybedip sonra bulmak kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunu kaybetmek sonrada bulmak sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi çocuğunu kaybetmek ve sonra bulmak hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunu denizde kaybetmek uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, suçlamalardan aklanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu kaybetmek ve sonra bulmak kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine delalettir.

Kahve falında çocuğu kaybetmek sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir