AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunu bir yerde unutmak

Kahve falında çocuğunu bir yerde unutmak

Kahve falında çocuğunu bir yerde unutmak karşısına kötü insanlar çıkacağına, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına delalettir.

Kahve falında çocuğunu bir yerde unutmak gördüyseniz:

  • Bazı ailevi sorunlar sizi fazlasıyla üzebilir.

Kahve falında çocuğunu bir yerde unutmak kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına, hastalıkların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeği bir yerde unutmak kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çantayı bir yerde unutmak eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına delalettir.

Kahve falında cüzdanı bir yerde unutmak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına delalet eder.

Kahve falında ayakkabıyı bir yerde unutmak işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında montunu bir yerde unutmak çok karlı yatırımlar yapacağına, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğini bir yerde unutmak iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında telefonunu bir yerde unutmak onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir