AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeği bir yerde unutmak

Kahve falında bebeği bir yerde unutmak

Kahve falında bebeği bir yerde unutmak hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına tabir olunur.

Kahve falında bebeği bir yerde unutmak gördüyseniz:

  • Şu an için elinizdekilere göre seçim yapmamalı diğer seçeneklerinizin oluşmasını beklemelisiniz.

Kahve falında bebeğini bir yerde unutmak para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, terfi alamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebeği bir yerde unutmak elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına delalet eder.

Kahve falında ayakkabıyı bir yerde unutmak insanları kıracağına, üzeceğine, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında çantayı bir yerde unutmak kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında bir şeyi bir yerde unutmak borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına delalettir.

Kahve falında montunu bir yerde unutmak sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında çocuğunu bir yerde unutmak iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında telefonunu bir yerde unutmak varolan borçların yakında ödeneceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir