AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşine süt emzirmek

Kahve falında eşine süt emzirmek

Kahve falında eşine süt emzirmek iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, üzüntülü günler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında eşine süt emzirmek gördüyseniz:

  • Hak ettiğiniz saygı veya takdiri görebilirsiniz.

Kahve falında eşine süt emzirmek işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine işaret eder.

Kahve falında erkek bebek emzirmek süt görmek uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine, iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendi bebeğine süt emzirmek karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, hakkını savunamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında memeden süt gelmesi bebek emzirmek her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göğsünden süt emzirmek yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına alamet eder.

Kahve falında memeden süt gelmesi ve emzirmek her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğa süt emzirmek işlerinin düzene gireceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında memesinden süt emzirmek kazançsız işler peşinde olmaya, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir