AnaSayfa / Genel / Kahve falında babanın erkek çocuğu olduğunu görmek

Kahve falında babanın erkek çocuğu olduğunu görmek

Kahve falında babanın erkek çocuğu olduğunu görmek güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babanın erkek çocuğu olduğunu gördüyseniz:

  • Sizi heyecanlandıran veya merakınızı uyandıran şeylere kanalize olmalısınız.

Kahve falında erkek çocuğu babası olmak dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında babanın erkek çocuğu olduğunu görmek işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğu yürütmek zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Kahve falında çirkin erkek çocuğu görmek hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğu kovalamak sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında erkek çocuğa hamile kalmak hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek çocuğunu yıkamak başının belaya girmeyeceğine, bereket ve zenginlik sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında başkasının erkek çocuğunu emzirdiğini görmek cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, elinin darlık içinde kalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir