AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğu düşmekten kurtarmak

Kahve falında çocuğu düşmekten kurtarmak

Kahve falında çocuğu düşmekten kurtarmak dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, kötü günler geçireceğine, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına işaret eder.

Kahve falında çocuğu düşmekten kurtarmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin hayatlarını kolaylaştırmak veya rahatlatmak adına ileride pişmanlık duyabileceğiniz düzenlemelere veya anlaşmalara onay vermek üzeresiniz.

Kahve falında bir çocuğu düşmekten kurtarmak güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine inanılır.

Kahve falında çocuğunu düşmekten kurtarmak iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında çocuğu düşmekten kurtarmak neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına delalet eder.

Kahve falında düşmekten kurtarmak huzur ve şifa bulacağına, hoşluk içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında bebeği düşmekten kurtarmak ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızını düşmekten kurtarmak hayatının alt üst olacağına, esenlik bulup, mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini düşmekten kurtarmak geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğunu boğulmaktan kurtarmak istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir