AnaSayfa / Genel / Kahve falında keçi çobanı görmek

Kahve falında keçi çobanı görmek

Kahve falında keçi çobanı görmek işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında keçi çobanı gördüyseniz:

  • Yanlışlığa yer bırakmamalısınız.

Kahve falında keçi çobanı olmak şansın yaver gideceğine, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine tabir olunur.

Kahve falında keçi çobanı görmek ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına alamet eder.

Kahve falında inek çobanlığı yapmak hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında koyun çoban görmek sözlerinden çıkmayacağına, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına rivayet eder.

Kahve falında çoban görmek çok rahat bir nefes alacağına, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine yorulur.

Kahve falında çoban köpeği görmek iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında inek çobanı olmak işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına inanılır.

Kahve falında çoban ve koyun sürüsü görmek ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir