AnaSayfa / Genel / Kahve falında roman oynamak

Kahve falında roman oynamak

Kahve falında roman oynamak huzurunun ve neşesinin bozulacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, işlerin ters gideceğine, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine inanılır.

Kahve falında roman oynamak gördüyseniz:

  • Alışılmadık yer veya kişileri ziyaretler söz konusu olabilir.

Kahve falında roman oynamak kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında roman havası oynamak daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına tabir olunur.

Kahve falında roman görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında roman aldığını görmek yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, ilim irfan öğreneceğine tabir olunur.

Kahve falında çizgi roman görmek kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında roman satın almak gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine delalet eder.

Kahve falında roman almak böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında roman okumak başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, çok mutlu olacağına, sevineceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir