AnaSayfa / Genel / Kahve falında roman yazmak

Kahve falında roman yazmak

Kahve falında roman yazmak büyük sorunlar yaşanacağına, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında roman yazmak gördüyseniz:

  • Pahalı hediyeler almak veya başkalarını etkilemek için para harcamak eğilimi size bedel ödetebilir.

Kahve falında roman yazmak kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında roman satın almak her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında roman oynamak rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına alamet eder.

Kahve falında roman okumak kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kitap roman görmek dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında aşk romanı görmek ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye işaret eder.

Kahve falında roman görmek maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına yorulur.

Kahve falında roman havası oynamak işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir