AnaSayfa / Genel / Kahve falında açıkta tuvaletini yapmak

Kahve falında açıkta tuvaletini yapmak

Kahve falında açıkta tuvaletini yapmak işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, bir anda karamsarlığa kapılacak olan fal sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında açıkta tuvaletini yapmak gördüyseniz:

  • Belli alanlarda öne atılmak yerine beklemek daha akıllıca olabilir.

Kahve falında açık yerde tuvaletini yapmak gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında açık yerde tuvalet yapmak işlerinin ve düzeninin bozulacağına, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında açık alanda tuvalet yapmak eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına işaret eder.

Kahve falında açık alanda tuvaletini yapmak güzel ve bereketli işlere gireceğine, tüm planların zamanında neticeleneceğine tabir olunur.

Kahve falında açıkta tuvaletini yapmak rızkın da aynı oranda çoğalacağına, takdir toplayacak işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında açık tuvalet görmek kısmetinin ve bahtının kapanacağına, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında üstü açık tuvalet görmek yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına alamet eder.

Kahve falında etrafı açık tuvalet görmek maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir