AnaSayfa / Genel / Kahve falında çişi temizlemek

Kahve falında çişi temizlemek

Kahve falında çişi temizlemek elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, işlerin yolunda gideceğine, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, evlatlarının hayırlı olacağına, fal sahibinin elinin darlaşacağına, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında çişi temizlemek gördüyseniz:

  • Engelleri kaldırmanız size yaklaşmalarını sağlayacak.

Kahve falında çişi temizlemek ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, çok büyük çaba sarf edeceğine yorulur.

Kahve falında bebek çişi temizlemek iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında çiş temizlediğini görmek yeni planlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına delalettir.

Kahve falında kedi çişi temizlemek sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında çiş yapmak ve temizlemek hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine, kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında çiş temizlemek verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, yoluna pek çok engelin çıkacağına alamet eder.

Kahve falında köpek çişi temizlemek şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evine çiş yapmak sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir