AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek çiş görmek

Kahve falında bebek çiş görmek

Kahve falında bebek çiş görmek hastalıklarının düzeleceğine, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, atılım yapacağına, ileriye gideceğine, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebek çiş gördüyseniz:

  • Dikkatle dinlemeli, kendi seçiminizi kendiniz yapmalısınız.

Kahve falında çiş eden bebek görmek çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında altına çiş yapmış bebek görmek ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek bebeğin çiş yaptığını görmek hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeğin çiş yaptığını görmek zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına inanılır.

Kahve falında erkek bebek çiş yaptığını görmek ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına inanılır.

Kahve falında bebek çişi temizlemek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına yorulur.

Kahve falında bebeğin çişini yaptığını görmek yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebeğin çişini yaptırmak sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir