AnaSayfa / Genel / Kahve falında çirkin bebek doğurmak

Kahve falında çirkin bebek doğurmak

Kahve falında çirkin bebek doğurmak ev taşımaya, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, çaresiz durumlara düşeceğine, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, borca batacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çirkin bebek doğurmak gördüyseniz:

  • İlişkileri daha rahat yönetmenizi sağlayabilecek ipuçları yakalayabilirsiniz.

Kahve falında çirkin bebek doğurmak daha fazla gelir sahibi olunacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında çirkin erkek bebek doğurmak falı kapatan kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra fal sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebeğini çirkin görmek maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında çirkin bir erkek bebek görmek iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına işarettir.

Kahve falında çok çirkin bebek görmek büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çirkin bebek emzirmek yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında doğacak bebeğini çirkin görmek hayra ve esenliğe, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çirkin bebeğinin olduğunu görmek zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir