Kahve falında altına işediğini görmek

Kahve falında altına işediğini görmek üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, kötü yollara gireceğine, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında altına işediğini gördüyseniz:

  • Aile içinde aranızda yaş farkı bulunan kişilerle karşılaşacağınız sorunlarda alışılmadık metotlar kullanmanız gerekebilir.

Kahve falında başkasının altına işediğini görmek çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine tabir olunur.

Kahve falında bir başkasının altına işediğini görmek paslı bir çiviye basabileceğine, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına işaret eder.

Kahve falında birinin altına işediğini görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine alamet eder.

Kahve falında altına işediğini görmek maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, kafasının rahat olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin işediğini görmek birikmiş parasının olacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında uzun uzun işediğini görmek tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına işarettir.

Kahve falında annenin işediğini görmek sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında birinin suratına işediğini görmek itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir