AnaSayfa / Genel / Kahve falında cinayete teşebbüs etmek

Kahve falında cinayete teşebbüs etmek

Kahve falında cinayete teşebbüs etmek çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, bazı kaynakların tükeneceğine, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında cinayete teşebbüs etmek gördüyseniz:

  • Evinizi, gayrimenkullerinizi, evle bağlantılı kişileri veya ailenizi ilgilendiren konuların ön plana çıkabileceği bir sürece giriyorsunuz.

Kahve falında cinayete teşebbüs etmek planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine yorulur.

Kahve falında öldürmeye teşebbüs etmek sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, düşmanlarına da dost olacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin intihara teşebbüs ettiğini görmek maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cinayete yardım etmek eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine inanılır.

Kahve falında cinayeti gizlemek sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına tabir olunur.

Kahve falında cinayeti saklamak az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, kısmetinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cinayetten suçlanmak aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına işarettir.

Kahve falında cinayete şahit olmak en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir